Hoe zit het met de kosten?

Indicatie van kosten
Het maken van een persoonlijk verhaal is maatwerk. Iedere rekening zal daarom anders zijn. We bespreken altijd vóóraf het eindbedrag. Verrassingen zijn leuk, maar niet als het om een factuur gaat!

Ik geef je graag inzicht in de kosten en de resultaten die je kunt verwachten. Bij iedere opdracht hoort een offerte waar we het samen over eens moeten zijn.

Fotoshoot
Met een eenvoudige fotoshoot in de studio zijn we een dagdeel bezig (denk aan een profielfoto voor de sociale media). Dat is inclusief nabewerking en het opsturen van de beste foto’s. Je krijgt een aantal bestanden in hoge resolutie en dezelfde foto’s in een formaat dat geschikt is voor publicatie op het web. In beide gevallen gaat het om JPG-files.

Interview Audio
Voor een audio-interview reken ik een dag. Dat is de voorbereiding per telefoon, een gesprek van twee uur, de montage en het opsturen van een MP3.

Interview Print
Het maken van een geschreven interview duurt ook een dag. We hebben een telefonisch voorgesprek en een ontmoeting die ongeveer twee uur tijd neemt. Je ontvangt een PDF-bestand van twee tot vier A4’tjes.

Interview Video
Het maken van een video kost twee dagen. We nemen een dag de tijd voor de opnamen en de montage duurt ook een dag. Je krijgt na afloop een MP4-bestand.

Factuur
De factuur met daarop een specificatie van de kosten volgt op de 15e, of aan het eind van de maand. Ik houd me aan de Europese betalingsrichtlijnen.