Verhalen voor particulieren

Fotografie

Vrijwel niemand gaat graag op de foto. Toch heb je soms een portret van jezelf nodig. Bijvoorbeeld een representatieve foto voor LinkedIn, een vrolijke voor Facebook, een sfeervol exemplaar voor je ouders, of gewoon een eigen herinnering voor later.

Top Stories helpt je graag. Hier gaat alles ‘op maat’. Een korte sessie voor de sociale media kost niet veel tijd. Voor een uitgebreidere ‘shoot’ moet je ongeveer een dagdeel uittrekken. Je zult begrijpen dat de prijzen nogal variëren. Neem eens contact met me op. We praten over je wensen en maken afspraken over de prijs, het aantal foto’s en de lokatie. Zelfverzekerde fotomodellen zijn welkom, maar ook iedereen die twijfelt. Uiteindelijk blijkt het altijd mee te vallen. Echt waar!!! Trek de stoute schoenen aan en probeer het eens. Je gaat er geen spijt van krijgen….

Op de foto staat Estelle. Zij wilde graag professionele foto’s voor de sociale media.

Estelle, een jonge vrouw, in een blauwe trui.

Interview

Een goede foto vertelt meer dan duizend woorden, zeggen ze. Toch kun je niet alles zeggen met één foto. Top Stories kan je verhaal verder uitbreiden, bijvoorbeeld tot een geschreven interview. We spreken ergens af en praten een uur of twee met elkaar. Daarna maak ik een verhaal van ons gesprek. Je krijgt dat een paar dagen later -via de mail- thuisgestuurd. De tekst is toegankelijk en positief, zoals je ze aantreft in de glossy’s.

Op deze site staan een paar voorbeelden van dit soort persoonlijke ‘Top Stories’. Kijk maar eens bij ‘de Volvofluisteraar‘. Kees Aelbers is de trotse bezitter van een oude auto en wilde graag een ‘dubbelportret’ van zichzelf en de ‘245GL’. Het complete verhaal is een combinatie van fotografie op locatie en een geschreven interview. Kees gebruikt de foto’s en de teksten voor het Volvo-clubblad.

Harm Boerma wilde per se op de dag van zijn zestigste verjaardag de Marathon van Rotterdam lopen. Hij heeft me gevraagd om die bijzondere gebeurtenis te vast te leggen voor later. We hebben er meteen een mooie website omheen gebouwd. Misschien heb jij ook een bijzondere hobby, een speciale gebeurtenis, of bereid je je voor op een spannend sportevenement. Ik maak er graag een mooi verhaal van, in woord of beeld

Harm Boerma 60 jaar

Levensverhalen

Je kunt natuurlijk ook verhalen van iemand anders bij me bestellen. Ik krijg -bijvoorbeeld- regelmatig het verzoek om het levensverhaal van ouders op te tekenen. En wat denk je van een mooi familiecadeau voor je jarige moeder: een magazine met daarin verhalen van alle kinderen (en kleinkinderen).

Top Stories maakt ook audio- en video-opnamen. Je kunt dus een volledig ‘multimediaal’ verhaal bij ons bestellen.

Ook voor bedrijven

Top Stories levert niet alleen aan particulieren. Bedrijven kunnen ook verhalen laten maken; van hun medewerkers bijvoorbeeld, of van de ’employee of the month’ en denk eens aan een jubilaris.